Public Open Space:h6 Conet by Oval Design Ltd

Oval Design Ltd Demonstrates The H6 Conet Public Open Space

Oval Design Ltd, the author of the highlighted work Award Winning H6 Conet Public Open Space explicates, H6 Conet is divided into a community corridor, the Urban Renewal Exploration Centre and offices. Featuring ideas rooted from local history, it offers public enjoyment and enhances connectivity by opening up access to six adjoining lanes. It is furnished with interactive digital technology to bring out a new visitor experience. It came up a green concept by applying a bio-filter system as a green wall to filter air pollutants to improve indoor air quality. This is the first project in Hong Kong fosters a quality living environment and contributes to a sustainable future..

Public Open Space:h6 Conet by Oval Design Ltd Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=62261

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Statement homepage.

Design Contest
Copyright © 2010 - 2020 Design Statement - design-statement.com - All Articles